HCL.HR

Developer State of Decaya produžio partnerstvo s Microsoftom

ToxarE 11.01.2014.   •   0 komentara


Razvojni tim Undead Labs potpisao je višegodišnji dogovor s Microsoft Studiosom, što znači da će njihove buduće igre biti ekskluzivne za Xbox platforme.

Tvorci interesantnog State of Decaya, jedne od boljih Xbox Live igara prošle godine, otkrili su na svom blogu da su potpisali višegodišnji dogovor o produživanju partnerstva s Microsoft Game Studiosom. To partnerstvo, dakako, obuhvaća financiranje i izdavanje igre od strane samog Microsofta, ali samim time i ekskluzivnost za Xbox platforme (te eventualne portove igara na PC).

Undead Labs navodi kako se dogovor odnosi na više projekata te daje naznaku kako je jedan od njih već u razvoju, potencijalno nastavak uspješnog State of Decaya koji se prodao u više od milijun primjeraka.

„Moći ćemo podijeliti više informacija [o tome što radimo] kasnije ove godine, ali po pitanju State of Decaya mislimo da je bolje da se pritajimo i napravimo neke prototipe prije nego išta pričamo. Za sada je dovoljno reći da se velike stvari događaju State of Decayu.“ – poručuju iz studija na svom službenom blogu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?