HCL.HR

Devil’s Third nije mrtav, postao Wii U ekskluziva

nebel 10.06.2014.   •   2 komentara


Nova igra čovjeka koji je oživio Ninja Gaiden serijal 2004. godine ipak živi! U priču je uskočio Nintendo, a Devil’s Third postao je nova Wii U ekskluziva.

Devil’s Third, akcijom nabijena pucačina i melee koljačina iz trećeg lica iza koje stoji novi studio tvorca Dead or Alive serijala, ipak nije mrtva. Slično kao u slučaju Bayonette 2, ruku (čitaj: novac) joj je pružio Nintendo i pretvorio ju tako u još jednu Wii U ekskluzivu. Objavljeno je to putem IGN-a prije sat vremena u Los Angelesu, a u međuvremenu smo dobili i prvi trailer.

Kao što vidite, igra će kombinirati melee borbu i skrivanje po zaklonima iz trećeg lica zajedno s napucavanjem vatrenim oružjem iz prvog lica. Pored singleplayer priče, postojati će i multiplayer fokusiran na kompetitivnu timsku igru s izvršavanjem određenih zadataka u svakom meču (napad/obrana određenih točki na mapi), a obećavaju nam i level editor te mogućnost prilagođavanja izgleda likova.

Kako vam se čini?

Komentari (2)

  • mali stefek

    10.06.2014 - 19:17

    :))))) ovaj smiješak sve govori… Nintendo me totalka iznenadio! A navodno imaju još toga u rukavu. Nismo još niša pošteno vidjeli od Star Fox 🙂

  • mariocro

    10.06.2014 - 21:31

    no more heroes ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?