HCL.HR

Diablo 3 ekspanzija mogla bi se zvati Reaper of Souls

nebel 14.08.2013.   •   1 komentara


Blizzard je na Battle.net postavio teaser stranicu koja nosi registrirani naziv Reaper of Souls. Kako će kompanija na Gamescomu otkriti novosti za Diablo 3, spomenuti naslov mogao bi biti prva ekspanzija za igru.

„Death, at last, shall spread its wings over all.“ – citat je iz Tyraelove knjige kojim se Blizzard poslužio kako bi na teaser stranici najavio skorašnje novosti za svoj Diablo 3. Naime, već je ranije potvrđeno kako će Blizzard nazočiti sajmu u Njemačkoj te da će 21. kolovoza na konferenciji za novinare imati „posebnu najavu koja će definitivno zaokupiti pažnju raja, gorećeg pakla i sjenovitih mjesta između njih“.

S obzirom da je Diablo 3 već potvrđen za konzole, očekivana najava bila bi najava prve ekspanzije za PC verziju. Planovi za istu su potvrđeni još krajem prošle godine, a pojavljivanje već spomenute teaser stranice daje nam i mogući naziv – Reaper of Souls. Dotični je registriran kao Blizzardov trademark pa stoga svakako možemo računati na to da ćemo taj naziv ubuduće čuti još nekoliko puta.

Komentari (1)

  • LordHezi

    14.08.2013 - 12:33

    Raper of the souls 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?