HCL.HR

Dijelimo pet primjeraka Road to Gehenna ekspanzije za The Talos Principle

Igor Belan 03.08.2015.   •   0 komentara


Hvaljena igra iz Croteama ovih dana je proširena ekspanzijom koja donosi novu priču i zagonetke, a mi vam dijelimo pet komada. Evo što morate učiniti.

Ako ste Croteamov prošlogodišnjih hit The Talos Principle već prošli uzduž i poprijeko, a baš bi vam dobro došla jedna nova doza mozgalica, imamo nešto za vas. Zove se Road to Gehenna, a riječ je o ekspanziji za The Talos Principle koja originalnu igru obogaćuje s novim zagonetkama, lokacijama i potpuno novom pričom. Ako nas redovito pratite, možda ste već vidjeli i naš video komentar u kojemu rješavamo samo jednu od zagonetki Road to Gehenne i potvrđujemo da ova ekspanzija nije namijenjena za one kojima je The Talos Principle bio pretežak.

Road to Gehenna proširenje koštati će vas 9,99 eura na Steamu, no možete ga ugrabiti i besplatno kroz naš mali nagradni natječaj. Imamo pet Steam kodova za podijeliti, a sve što morate učiniti je ostaviti post u službenoj temi za raspravu o The Talos Principle na našem forumu i napisati nam što vas najviše raduje kod ove ekspanzije, odnosno zašto želite jedan primjerak. Nova priča? Zagonetke? Lokacija? Filozofija?

Ostavite post i pričekajte tri dana (do četvrtka 06.08.) kada ćemo izvući pobjednike, kontaktirati ih preko forumskog sustava privatnih poruka i poslati im nagrade. Uskoro stiže i naša puna recenzija Road to Gehenne – samo nas nastavite pratiti. GLHF

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?