HCL.HR

DiRT Rally obogaćen novim autima i stazama

Zoran Žalac 01.07.2015.   •   1 komentara


Drugo veće ažuriranje Dirt Rallyja nosi oznaku 0.5, u igru dodaje pet novih auta, jednu novu lokaciju te 12 novih voznih dionica na njoj. No, zajedno s novim ažuriranjem porasla je i cijena igre.

DiRT Rally izašao je u Steam Early Access verziji s pohvalnom količinom sadržaja, a u samo nekoliko mjeseci od izlaska dobio je dva veća ažuriranja. Drugo je upravo sletjelo na Steam i nosi oznaku 0.5, a igri dodaje tzv. Tarmac Terrors paket novog sadržaja.

Paket uključuje novu lokaciju Baumholder u Njemačkoj na kojoj se nalazi dvanaest voznih dionica. Uz novu stazu tu je i pet novih vozila koja će obradovati fanove relija. Naime, to su klasične mašine – Opel Kadett GT/E 16v, Opel Manta 400, Lancia 037 Evo 2, Seat Ibiza Kitcar i Peugeot 306 Maxi.

Ažuriranje je besplatno svima koji već posjeduju igru, a svima onima koji ju tek planiraju nabaviti dodatno je povisilo cijenu. Naime, umjesto početnih 29,99 eura, DiRT Rally sada na Steamu košta 32.99 eura. Iz Codemastersa se pravdaju kako je rast cijene oduvijek bio u planu te da će se nastaviti i ubuduće – tako da igra naposljetku koštati kao i ostali visokobudžetni naslov, što znači od 50 do 60 eura.

Komentari (1)

  • erfatih26

    01.07.2015 - 14:11

    Odlična, uživancija na G27-ci! FFB do sada kroz update sređen za razliku od starta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?