HCL.HR

Discord više neće dijeliti igre u sklopu svoje Nitro pretplate

Zoran Žalac 14.09.2019.   •   5 komentara   •   Industrija videoigara


Unatoč tome što ga koriste milijuni korisnika, Discord nije uspio nagovoriti igrače da igraju igre koje dobiju s Nitro pretplatom.

U zadnjih godinu dana pretplatom na Discord Nitro mogli ste dobiti nekoliko igara svakoga mjeseca. No, to više neće biti moguće od 15. 10. 2019. jer će Discord izbaciti poklon igre iz pretplate na Nitro. Kako kažu, većina pretplatnika nije ni igrala igre koje su im bile poklonjene.

Među igrama koje se moglo dobiti za 10 dolara mjesečno bili su izvrsni naslovi kao što su Shadow Tactics, Tyranny, BioShock Remastered, Titan Quest, Inside, Soma, Metro, Saints Row 4, Guacamelee, XCOM, Trine, Brutal Legend, Torchlight, Amnesiai drugi.

Prema statistikama s Discorda, pretplatnicima Nitro usluge draže su bile druge pogodnosti u obliku animiranih emojija, server boosta i sl. Upravo će zato tvrtka ubuduće poraditi na dodavanju novih pogodnosti za servere i zajednicu, poput većeg limita za prijenos datoteka. Cijena Nitro pretplate ostat će nepromijenjena.

Što se tiče svih igara koje su korisnici dobili uz Nitro, one će ostati u postojećoj kolekciji i moći će im se pristupiti s aktivnom pretplatom.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Apocalypse4987

    15.09.2019 - 15:43

    ˝pretplatnicima Nitro usluge draže su bile druge pogodnosti u obliku animiranih emojija, server boosta i sl.˝ ne mogu virovat da su ljudima bitniji animirani emojiji od vrhunskih besplatnih igara. Na gaming chatu.

    • Demon90

      @Apocalypse4987, 15.09.2019 - 15:54

      Pa oni ocito samo gledaju walkthrough igara i onda razgovaraju o istima. Što bi jadni igrali i iskusili

    • Petar Marjolovic

      @Apocalypse4987, 15.09.2019 - 20:25

      Ma glupost je velika je

  • MrVivi

    15.09.2019 - 21:19

    Pa ocito je da ljudi koji placaju discord vaznijim smatraju funkcionalnost toga sto placaju nego sto dobiju sa strane kao bonus nevezano za tu uslugu. Također ako cemo iskreno ja sam pokupio hrpu besplatnih igara sa razno raznih servisa I iskreno vecina tih je na: will play when I have nothing else to play. Jer dosta tih igara spada pod zanrove koji mi nisu najdrazi. Sad da ti daju odabrati igre koje zelis igrat sa nitrom mislim da bi se vise igralo.

  • Twerky__

    16.12.2019 - 13:24

    Bilo bi dobro da sad smanje cenu nitro-a

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?