HCL.HR

Divinity: Original Sin dobiva Enhanced Edition za PC, ali i konzole

Igor Belan 15.05.2015.   •   5 komentara


Najbolja igra prošle godine po izboru HCL uredništva dobiva poboljšano izdanje koje će izaći i na konzole te će biti besplatno za postojeće vlasnike PC verzije.

Larian Studios je danas najavio Divinity: Original Sin Enhanced Edition, poboljšano i nadograđeno izdanje prošlogodišnjeg hit RPG-a koje uz PC dolazi i na PlayStation 4 te Xbox One konzole.

Točan datum izlaska Enhanced Editona nije otkriven, no plan je izbaciti ga na tržište tijekom ove godine. Poboljšanja koja će donijeti uključuju podršku za kontrolere, lokalne kooperativne i splitscreen modove kao i glasovnu glumu za sve likove. Čak su malo izmijenili i samu priču, pa Enhanced Edition sadrži i novi završetak.

Postojeći vlasnici PC verzije dobit će svoj primjerak Enhanced Editiona potpuno besplatno (dakle Zlatni Dabar je u dobrim rukama), ali doći će u obliku potpuno nove igre, ne obične nadogradnje na postojeću. Enhanced Edition neće podržavati spremljene pozicije iz obične verzije igre i zahtjevat će DirectX 11 grafičku karticu i 64-bitni OS. Više o ovom izdanju saznat ćemo na E3 sajmu sljedećeg mjeseca, a prije toga pogledajte video dnevnik koji su izbacili uz najavu nove verzije igre.

Što ovu igru čini toliko dobrom objasnili smo vam kroz video recenziju, a ispod još ostavljamo i video u kojem smo Divinity: Original sin proglasili najboljom igrom prošle godine.

Komentari (5)

  • duko20

    15.05.2015 - 19:17

    ETo savršena izlika da pričekam s igranjem iste dok ne izađe ovo pa za to vrijeme odigram zaostatke i nadolazeći Witcher 3 🙂

  • deltafors

    15.05.2015 - 22:20

    Bilo bi lijepo da stave split screen co-op i na PC da malo s burazom rokam

    • Worthaur

      @deltafors, 16.05.2015 - 06:52

      Split-screen je za sve verzije, znaci bit ce i na PC.

  • KhorneFlake

    16.05.2015 - 08:57

    Odlično, ionako sam planirao da uzmem igru, pa fino mogu da preskočim regularno izdanje i odmah pređem na EE.

  • wyzard

    16.05.2015 - 11:50

    Nadam se da će bit do jeseni. Taman da još jednom zaigram to i Wasteland 2.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?