HCL.HR

Divinity: Original Sin dostupan putem Steam Early Accessa

Renato Pedišić 18.01.2014.   •   3 komentara


Singleplayer i kooperativni fantasy RPG Divinity: Original Sin postao je dostupan za kupnju putem Steam Early Accessa gdje će ostati još četrdeset dana nakon kojih će igra i službeno ugledati svjetlo dana.

Larian Studios je objavio kako je nakon nekoliko odgoda i milijun dolara vrijedne Kickstarter kampanje njihov Divinity: Original Sin napokon spreman za širu publiku, ali za sada isključivo putem Steam Early Access programa. Tamo će taj singleplayer i kooperativni fantasy RPG ostati još četrdeset dana, do 28. veljače, nakon čega bi se trebao dogoditi i službeni izlazak igre.

Original Sin se trenutno može nabaviti u dva različita izdanja – standardnom po cijeni od 40 eura i kao Duo Pack u kojemu za 60 eura dobivate dva primjerka igre te naslove Beyond Divinity i Divine Divinity. No, moramo napomenuti kako se gamerima iz SAD-a i drugima kojima je dolar standardna valuta ista igra nudi za 40 dolara, odnosno 60 u Duo Pack verziji. Matematiku valutnog tečaja ostavljamo vama.

Dolazak igre na Steam Early Access popratio je sljedeći promotivni video pa bacite oko i pogledajte što vam Divinity: Original Sin može ponuditi.

Komentari (3)

  • Žile

    18.01.2014 - 18:00

    Nemre bit lošije neg DIII. 😀

    • Shazaam

      @Žile, 19.01.2014 - 13:32

      Diablo je brzi aRPG, a ovo je turn based.

  • Emperor Ghaleon

    18.01.2014 - 23:14

    Beyond Divinity i Divine Divinity sam nedavno uzeo, kad su bile na sniženju. Jedva čekam da mi se oslobodi raspored pa da krenem s njima. Dosad mi je jedini susret sa serijalom bila igra Divinity 2 (Dragon Knight Saga) koja me ugodno iznenadila. Sad još i ovo… uf.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?