HCL.HR

Divinity: Original Sin traži pomoć na Kickstarteru

Stjepan Fikter 28.03.2013.   •   2 komentara


Larian Studios pokrenuo je Kickstarter kampanju za Divinity: Original Sin u kojoj traže sredstva za povećanje ukupnog budžeta koji će biti iskorišten za obogaćivanje cjelokupnog svijeta same igre.

Već smo svjedočili da Kickstarter ne služi samo za pokretanje projekta, već i za završavanje, odnosno dodatno poliranje igara koje su već u razvoju, a nedostaje im sredstava da izađu u onom izdanju u kojem su developeri to zamislili. Jedna od takvih igara je i Divinity: Original Sin, RPG iza kojeg stoji Larian Studios, ekipa poznata po Divinity serijalu.

Naime, sama igra je već odmakla u razvoju, ali da izađe na tržište što bogatija sadržajem, developeri trebaju dodatna sredstva koja će iskoristiti da povećaju broj questova, posljedica, područja, čudovišta i sličnih stvari. Da uspiju u svome naumu, moraju prikupiti 400,000 dolara, što i nije baš mala svota, ali uz priloženi video koji odlično prezentira sve mogućnosti koje će igra pružiti, nekako vjerujemo da bi mogli dostići zadani cilj.

Inače, Divinity: Original Sin dio je Divinity serijala koji je započeo s igrom Divine Divinity, a proširio se s nastavcima Beyond Divinity i Divinity II. No, ako uopće niste upoznati sa serijalom, ne trebate se brinuti oko radnje budući da se Original Sin odvija prije prve igre, tako da će ovo biti dobar naslov za upoznavanje sa samim svijetom – barem tako tvrdi developer.

Ako vas je priloženi video zainteresirao za ovaj izometrični, turn based RPG koji sadrži zanimljivu stratešku borbu, drop-in/drop-out kooperativni multiplayer, interaktivni svijet te editor koji bi trebao produžiti vijek trajanja igre, onda se zaputite na Kickstarter stranicu i dajte svoj doprinos. Divinity: Original Sin za PC trebao bi izaći u studenome ove godine, ako ne dođe do nikakvih odgoda.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?