HCL.HR

Do daljnjega je odgođena igra koja je trebala ponuditi alternativu Simsima

Zoran Žalac 22.05.2024.   •   3 komentara


Nepuna dva mjeseca pred lansiranje igre Life by You, izdavačka kuća Paradox Interactive odlučila je odgoditi njezin izlazak do daljnjega.

Konkurenciju serijalu The Sims ipak nećemo dočekati u šestom mjesecu. Izdavačka kuća Paradox Interactive odlučila je po treći put odgoditi izlazak svoje igre Life by You.

Kao razlog odgode navode klasično objašnjenje da igra još nije spremna (ni za early access) te da ju ne žele požurivati. Zapravo, više ne žele ni spominjati nikakve datume – Life by You je odgođen do daljnjega.

Nedugo prije ove odgode igra je imala promociju u suradnji s nizom YouTube i Twitch kreatora koji igraju igre poput Simsa. Kampanja je prošla relativno nezapaženo, ili bolje rečeno manje zapaženo nego informacija da će ova igra (pritom PC ekskluziva) biti “optimizirana” za igranje u 30 sličica po sekundi. S jedne strane to je moguće opravdati visokom razinom kompleksnosti i ambicije, no vidjeli smo kako je Paradoxu to prošlo s Cities: Skylines 2.

Prema izvornoj viziji developera, Life by You postavit će se kao potpuno fleksibilna sandbox igra u kojoj će svatko moći postaviti svoja pravila i modificirati svaki segment igre, uključujući i skriptirana ponašanja. Igrači će moći sami kreirati svoje razgovore, zadatke, scenarije, objekte i sl., te ih slobodno dijeliti s drugima.

Za razliku od Sims igara, ovdje će svijet biti u potpunosti otvoren i neće biti učitavanja između zgrada ili dijelova grada. Štoviše, sami ćemo moći izgraditi manji grad po svojoj volji i kontrolirati bilo kojeg stanovnika u njemu. Postojat će opcija slobodnog kretanja po gradu, uključujući mogućnost vožnje bicikla ili skateboarda.

Life by You inače nije jedina konkurencija serijalu The Sims. U razvoju je također indie projekt Paralives, a tu je i južnokorejski projekt inZOI.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • blacklist0907

    22.05.2024 - 10:38

    Ima dosta igri koje treba odgoditi do daljnjeg 🫣

  • Darac83

    22.05.2024 - 11:03

    Ne zvuči dobro…

  • Nemanjazzz

    22.05.2024 - 11:44

    Mislim da im je igra preveliki zalogaj. Nadam se da gresim

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?