HCL.HR

Paralives, ona alternativa Simsima, stiže 2025. i neće imati plaćene ekspanzije

Zoran Žalac 08.02.2024.   •   3 komentara


Dobili smo do sada najdetaljniju demonstraciju igre Paralives, koja donosi skoro sve što i Simsi – i to bez stotinu i jedne ekspanzije koju treba kupiti.

Igra zvana Paralives u razvoju je već skoro pet godina. Projekt je isprva startao kao jednostavnija verzija Sims igara, i premda je dobrim dijelom još uvijek takvog formata, ambicije su mu ipak porasle. Najbolje to otkriva nova prezentacija igre koja nam pokazuje kako će izgledati odlazak na posao, druženje te aktivnosti u slobodno vrijeme.

Osim 7-minutne snimke gameplaya, koja je prihvaćena vrlo pozitivno (više od 29 tisuća pozitivnih ocjena na YouTubeu!), potvrđeno je kako će igra biti lansirana na Steamu u 2025. godini, prvo u early accessu.

U toj early access fazi igra neće imati stvari poput prijevoznih sredstava (automobila i bicikala), životinja / ljubimaca, različitih vremenskih uvjeta, bazena i sl. Međutim, dobra je vijest što će sve to biti dodano naknadno – i to kroz besplatna ažuriranja. Štoviše, developeri naglašavaju kako Paralives nikad neće imati plaćene DLC-ove, čime se nastoje razlikovati od svog uzora.

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?