HCL.HR

Dobit ćemo nastavak Vampire: The Masquerade – Bloodlinesa, kad-tad

Juraj Bevandić 16.05.2017.   •   8 komentara


Šef Paradox Interactivea kaže da nije uzalud otkupio izdavača popularne Vampire: The Masquerade franšize te da će nove igre sigurno napraviti kada bude pravi čas.

vampire

Vampire: The Masquerade – Bloodlines je nevjerojatno dobra igra koja je nažalost malčice zaboravljena jer je bila daleko ispred svog vremena te su je po izlasku mučile tehničke poteškoće. No, riječ je o RPG igri kakvoj ćete ekvivalent po originalnosti, zanimljivosti i osjećajima za detalje danas teško naći. Ako još niste, prihvatite našu toplu preporuku i zaigrajte ju.

Sad kad smo to sredili možemo se usredotočiti na budućnost ili još bolje sadašnjost i Paradox Con 2017 koji se nedavno održao u Švedskoj. Ondje nam je ekipa Paradox Interactivea pričala o svojim franšizama i planovima za budućnost. Prije dvije godine su kupili izdavača White Wolf o čijoj smo povijesti pisali u Retro dozi, pa su time ostvarili prava na brojne naslove baš poput već spomenutog kultnog RPG-a.

Paradoxov direktor Fredrik Wester priznaje da nisu bez razloga kupili White Wolf i nije tajna da će raditi nove igre. Čak kaže da bi novi Vampire – The Masquerade bio dobra ideja i kada bude pravi trenutak će ga i napraviti, ali smatra kako je još uvijek prerano da uzbuđuje fanove. Ipak, naglašava da su White Wolf i dalje potpuno samostalni u svom radu jer im u potpunosti vjeruje, pa su tako i svoju najnoviju igru Werewolf: The Apocalypse napravili bez Paradoxovog znanja.

Komentari (8)

 • seedorf

  16.05.2017 - 18:58

  Nisam je presao nikad do kraja, igrao prosle godine na integrisanoj kad mi je graficka umrla. I kad sam kupio novu graficku pala je u zaborav, al da igra je legendarna. Jednog dana cu joj se vratit kad najave novu.

 • baDarmageddoN

  16.05.2017 - 20:01

  Jedina vampirska igra čiji bi nastavak želio je Bloodryne. Jer to je bila igretina u ono vrijeme, Bloodryne II.

 • Darcoolio

  16.05.2017 - 20:06

  Legendarna igra u svakom pogledu.
  Nema vampirskih igara koje joj i dan danas mogu prići.

  • THRViP

   @Darcoolio, 16.05.2017 - 23:50

   Ima.

   Legacy of Kain

  • Darcoolio

   @THRViP, 17.05.2017 - 09:21

   LOK mi je tek na drugom mestu.

 • Gem_mhz

  16.05.2017 - 20:53

  sad ste me sa ovim “kad – tad” sjetili na legendarnu scenu iz Krim Tim 2:
  https://www.youtube.com/watch?v=rnmJUY-L1Hg

  šalu na stranu ovo je meni dan danas jedna od omiljenih igara, gdje me čak ni bugovi i hrpa patcheva nije sprječavala da ih nanovo i nanovo instaliram i prelazim sa svim klanovima.

  Nedavno ste pokrenuli onu rubriku gdje igrate stare naslove…pa evo vam preporuke 🙂 nama za dušu

  Lp 🙂

  • pesek32

   @Gem_mhz, 16.05.2017 - 22:57

   Najbolji video na Youtube-u iz najbolje serije ikad 😀

 • Iris94

  17.05.2017 - 01:24

  Najbolja igra vampire žanra i legendaran rpg. Uživao sam igrajući.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!