HCL.HR

Dokumentarac o Tony Hawk’s Pro Skater igrama ipak će biti snimljen

Zoran Žalac 15.04.2017.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Crowdfunding kampanja za dokumentarni film o igrama THPS serijala nije bila uspješna, ali to neće spriječiti autore da na kraju dostave obećani uradak.

Tony Hawk radi novu igru

Tony Hawk’s Pro Skater serijal doživio je neugodno poniženje prije dvije godine, a ne cvjetaju mu ruže ni izvan svijeta igara. Naime, prošlog mjeseca izvijestili smo kako bivši zaposlenici bivšeg Neversofta planiraju snimiti dokumentarni film “Pretending I’m a Superman”, pod uvjetom da se putem crowdfunding kampanje pokaže kako za njega postoji interes.

Iako je interes vjerojatno postojao, sama kampanja na Indiegogo bila je čisti promašaj pa je prikupljeno svega 20% traženog iznosa ili 17,4 tisuća dolara. Činilo se kako od čitavog projekta neće biti ništa, no ekipa iza njega otkrila je da im Indiegogo ionako nije bio primarni izvor financija za izradu filma. Pomalo licemjerno, ali hej – dokumentarac o THPS igrama na kraju će ipak biti snimljen.

Ostaje samo pitanje jesu li autori projekta doista mislili da će ljudi mahom prihvatiti ideju financiranja dokumentarca o igrama osobe koja je ostvarila svoj milijun i koja bez problema može iskeširati traženi iznos za snimanje takvog filma.

Komentari (3)

  • Bojko

    15.04.2017 - 22:01

    Kakav crooked grind… Htjeli izvući pare, a 90% materijala vjerojatno već postoji.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?