HCL.HR

Sljedeći projekt Tony Hawka je… dokumentarac o Tony Hawk’s Pro Skater igrama

Zoran Žalac 16.03.2017.   •   6 komentara


Nakon što nam je Activision potopio nade povratka Tony Hawk’s Pro Skater serijala na staru slavu preostalo je jedino snimiti dokumentarni film o nekad slavnim igrama.

Tony Hawk radi novu igru

Razočaravajuće loš Tony Hawk’s Pro Skater 5 zabio je posljednji čavao u lijes skejterskog serijala u režiji nekadašnjeg Neversofta. Dotični razvojni tim danas više ne postoji, Activisionova licenca za igre Tonyja Hawka je istekla, a slavni skejter više nije toliko mlad da bi se u budućnosti mogao nadati rastu popularnosti.

Ipak, nije sve tako crno za Hawka i njegove igre – barem one s početka stoljeća koje su bile vrhunac tadašnjeg gaminga (THPS 2 je i dan danas druga najbolje ocijenjena igra na Metacriticu s prosjekom ocjena od 98). U čast bogatoj tradiciji THPS serijala glavni producent serijala Ralph D’Amato želi pripremiti dokumentarni film pod nazivom „Pretending I’m a Superman – The Tony Hawk Game Story“.

Dokumentarac bi pobliže opisao povijest razvoja slavnog serijala i fanovima dao uvid u viziju koju je Tony Hawk imao za dotad neistraženi žanr skejterskih igara. Projekt su odmah podržali članovi originalnog Neversoft tima, kao i sam Tony Hawk i njegov prijatelj Rodney Mullen. Međutim, za ostvarenje projekta treba im 75 tisuća američkih dolara koje potražuju u sklopu indiegogo kampanje. Za sada su prikupili 7% traženog iznosa, a hoće li dokumentarac biti snimljen doznat ćemo za mjesec dana.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • AaboOs

    16.03.2017 - 13:33

    Ako ni to ne uspije, uvijek može napisati autobiografiju.

  • Alan Wake

    16.03.2017 - 15:11

    Hocemo Skate 4!

  • Bojko

    16.03.2017 - 15:53

    Čini mi se da se Tony zadnjih 7-8 godina bavi samo recikliranjem materijala.

  • MyWishIsToEndThisWorld

    16.03.2017 - 17:42

    Bože sačuvaj.

  • Dejv93

    16.03.2017 - 18:44

    Imaju para ko blata, i još žicaju lovu!

    • l)oolvl

      @Dejv93, 17.03.2017 - 20:39

      da, mislim da im je to glavna greška u potencijalno okej projektu. Ali s druge strane, toliko je već vremena prošlo od ovih legendarnih igara da je i malo glupo sada ići raditi dokumentarac o svemu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?