HCL.HR

Tony Hawk radi novu igru, ali možda ne nastavak Pro Skater serijala

Juraj Bevandić 31.01.2017.   •   6 komentara


Tony Hawk je potvrdio da radi na nekom novom projektu i to iznenađujuće ne u suradnji s Activisionom, pa fanovi misle da bi mogao pobjeći u Skate 4 tabor.

Tony Hawk radi novu igru

Tony Hawk Pro Skater je nekada bio jedan od glavnih serijala na tržištu i igra koja se igrala kad bi došli kod prijatelja. Pokušaj da se serijal oživi 2015. nije prošao tako dobro, ali čini se da vitalni Tony ne odustaje od svojih snova. Evo jedne zanimljivosti, jeste li znali da je Tony Hawk godinu dana stariji od Tonyja Cetinskog? Ima još potencijala u starom vuku na dasci s kotačićima.

U razgovoru s Jenkem Magazineom Hawk je izjavio neke zanimljive stvari i pokrenuo lavinu glasina. Intervju nudi zanimljiv uvid u pozadinsku povijest serijala, ali kada su ga pitali za budućnost, Hawk je rekao da potencijalno radi na nečemu, ali je još prerano da bi pričao o tome. Nije obvezan nikakvim ugovorima i potvrdio je da ne surađuje s Activisionom, a više o svemu možda doznamo kroz idućih par mjeseci.

Je li moguće da je Activision odustao od Pro Skater serijala i prodao licencu? Teoretski je moguće, ali niti jedan izvor na internetu ne upućuje na takvo što, čini se da još uvijek drže potpuna prava nad serijalom. To je navelo fanove virtualnog skejtanja da povežu ovu izjavu s nedavnim tweetom o Skate 4 koji je već uzburkao vode. Takav brak Tonyja Hawka i Skate serijala mogao bi biti ozbiljan posao što se tiče igara ovog žanra, mi držimo fige.

Komentari (6)

  • SemirTheChosen

    31.01.2017 - 18:21

    Skate 4 nuff sad

  • Chris_LiRiOuS

    31.01.2017 - 18:58

    Bilo bi super kad bi izbacili nesto kao Underground 3 ili south american wasteland ?? same puste želje ali nadam se 😀

  • FOYE

    31.01.2017 - 19:11

    Bili živi pa vidjeli

  • mokrEE

    31.01.2017 - 19:46

    pa sigurno ne ocekujemo od tony hawka da sudjeluje u razvoje akcijskog rpg-a ili puzzle adventure

  • Mixa

    01.02.2017 - 00:27

    Hajde Tony! Svi smo uz tebe! 🙂

  • karlod1997

    01.02.2017 - 02:41

    Nemam baš osjećaj da će se nešto super provest skaterska igra na ovim prostorima, vjerovatnije kod gore navedenog Tonyja Hawka ili Roba Dyrdeka, jer su američka šema i profi su skateri, i njihove populacije, jer po meni neće baš zaradit u Europi na skateu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?