HCL.HR

Dolazak Rock Banda 4 na PC koštat će 1,5 milijuna dolara

Zoran Žalac 02.03.2016.   •   1 komentara


Ako PC master rasa složi ručice i udijeli razvojnom timu Harmonix ukupno 1,5 milijuna dolara, njihov Rock Band 4 zasvirat će i na osobnim računalima.

rock-band-4

Rock Band 4 i Guitar Hero Live prošle su godine uspješno uskrsnuli svoj žanr gitarističkih, tj. ritmičkih igara na konzolama, gdje je isti bio i začet. No skorim dolaskom VR uređaja ritmičke igre postaju sve interesantnije na PC-u, a razvojni tim Harmonix koji stoji iza Rock Banda nanjušio je priliku da to iskoristi.

Na crowdfunding servisu Fig lansirali su tako kampanju za dovođenje Rock Banda 4 na PC i za taj pothvat traže 1,5 milijuna američkih dolara. Prebacivanje igre na PC košta ih oko dva milijuna dolara, no sami su spremni uložiti pola milijuna kao početni kapital. Ako kampanja bude uspješna, Rock Band bi se po prvi puta na PC-u trebao pojaviti u jesen ove godine.

Verzija za PC dobivala bi iste mjesečne nadogradnje kao i verzije za konzole, ali bi imala i neke nove stvari poput World Tour kampanje, Freestyle Guitar Soloa, 33 dodatne pjesme (pored 65 postojećih), te preko 1700 igrivih pjesama kroz DLC pakete. Ugh.

Označeno sa:

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?