HCL.HR

Dolazi nasljednik Myst i Riven igara, provjerite kako izgleda Firmament

Zoran Žalac 17.04.2023.   •   2 komentara


Sredinom petog mjeseca pojavit će se nova igra studija Cyan, zvana Firmament. Bit će rađena u stilu avantura kao što su Myst i Riven, fokusirana na rješavanje zagonetki iz prvog lica.

Nakon četiri godine razvoja konačno je dovršen Firmament, novi avanturistički naslov od tvoraca kultnih igara Myst i Riven. Igra je to u kojoj ćemo istraživati mistične svjetove steampunk estetike, rješavati zagonetke i skupljati komadiće priče u jednu cjelinu.

Starijim igračima sve bi to trebalo biti poznato ako su igrali spomenute klasike. A oni koji nisu moći će se s ovom avanturom iz prvog lica upoznati od 18. 5. na PC-ju i PlayStationu 5.

Igra će osim klasičnog prikaza imati i VR izvedbu, a podržavat će PlayStation VR, Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift, Rift S i Quest 2.

Komentari (2)

  • sparrowpunk

    17.04.2023 - 19:22

    Imam off-topic pitanje, a pitam ovdje jer mi vjerojatno nitko ne bi odgovorio da pokrenem temu na forumu. Zanima me Nintendo Switch. Što se sve dobije u paketu sa konzolom i čemu sve služi i kako se koristi. Ako nije problem da mi se odgovori u privatnoj poruci da ovdje ne pišemo jer to nije tema…… Što se tiče videa, zar nije ovakva mehanika otvaranja vrata bila i u God of War 2018, kada Kratos koristi mačeve kaosa?

  • Antiesreg

    18.04.2023 - 13:20

    Ovo se igra i kupuje naravno (priznajem prije je bilo preko Pirate Baya ali to su prošla vremena haha 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?