HCL.HR

Oznaka: Steampunk tematika

Dolazi nasljednik Myst i Riven igara, provjerite kako izgleda Firmament

Zoran Žalac 17.04.2023.

Sredinom petog mjeseca pojavit će se nova igra studija Cyan, zvana Firmament. Bit će rađena u stilu avantura kao što su Myst i Riven, fokusirana na rješavanje zagonetki iz prvog lica.

RecenzijaSteelrising

Dominik Vadas 22.09.2022.

Steelrising je atmosferični soulslike naslov u kojem ćete saznati kako bi izgledala Francuska revolucija s ubojitim robotima. Mogu li roboti zaista donijeti revoluciju žanra ili će Steelrising brzo otići u ropotarnicu povijesti?

Domaća igra Escape Simulator dobila je proširenje steampunk tematike

Zoran Žalac 07.06.2022.

Dobro prihvaćena domaća igra Escape Simulator dobila je svoje prvo proširenje – Steampunk DLC. Uz njega stižu četiri dodatne sobe iz kojih treba pobjeći, kao i nadograđeni editor za izradu vlastitih zagonetki.

Tvorci Wastelanda možda rade na novoj steampunk igri

Zoran Žalac 21.10.2020.

Primijećeno je kako određeni developeri u studiju inXile Entertainment gaje interes prema tematici steampunka, što sugerira da bi ista mogla poslužiti u njihovoj sljedećoj igri.

Ledeni Frostpunk profitira kao lud, developer već radi na ekspanzijama

Petra Rukav 28.04.2018.

Razvojni tim koji se krije iza izvanredno depresivne videoigre This War of Mine nedavno se pohvalio kako je njihov novi naslov Frostpunk također cijenjen ponajviše zbog prodajnih rezultata.

Developer PUBG-a najavio novu igru Ascent: Infinite Realm

Petra Rukav 09.11.2017.

Sljedeća igra koja nam stiže od developera PlayerUnknown’s Battlegroundsa potpuno je drugačija od iznimno popularne online pucačine koja je prodana u više od 20 milijuna primjeraka.

Stiže nam Thief film, a bome i nova igra

Zoran Žalac 12.05.2017.

Tvrtka Straight Up Films otkrila je kako ćemo uz filmsku adaptaciju Thiefa dobiti i novi, peti dio tog stealth serijala.

Da nije bilo Horizon: Zero Dawna igrali bismo superherojsku steampunk igru

Zoran Žalac 14.04.2017.

Voditelj Guerilla Gamesa Hermen Hulst porazgovarao je sa scenaristom Naughty Doga te otkrio niz zanimljivih detalja, uključujući i to da smo umjesto Horizona mogli dobiti steampunk igru nalik The Orderu 1866.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?