HCL.HR

Domaći Seum skočio na Steam Greenlight

Zoran Žalac 04.08.2015.   •   3 komentara


Samoborski Pine Studio predstavio je svoju novu igru na Steam Greenlightu. Ime joj je Seum, a žanrovski spada pod speedrunner inspiriran Doomom i Quakeom.

Hrvati očito vole izazovne oldskul igre. Nakon što nas je The Talos Principle natjerao da se češemo po glavi u potrazi za rješenjem različitih mozgalica, samoborski indie tim Pine Studio priprema nam igru od koje prijeti opasnost da lupamo glavom od monitore. Seum je njihov speedrunner iz pakla i upravo je zaživio na Steam Greenlightu pa ga ondje svakako podržite svojim glasom.

Seum će biti igra vještine i refleksa, po uzoru na Super Meatboy. Kroz 66 paklenih levela vodit ćemo lika po imenu Marty u njegovoj očajničkoj misiji da se vrati iz pakla kako bi još jednom popio koju pivu. Taj njegov put iz pakla definitivno neće biti lagan – morat će mijenjati gravitaciju, teleportirati se te izbjegavati razne ubojite prepreke.

Seum je namijenjen PC platformi. Imat će online ljestvice za usporedbu rezultata s ostalim igračima, a tim trenutno radi i na uvođenju kooperativnog moda.

Komentari (3)

  • bartul_9

    04.08.2015 - 15:05

    Isto brutalna igra, osjecan veliki uspjeh.

  • LaggedMKD

    04.08.2015 - 19:07

    Odlicna igra ovo ce biti hit
    Samo dali se zna datum izlaska??

    • 3v1lcl0n3

      @LaggedMKD, 05.08.2015 - 17:44

      Release date: Early 2016

      bar tako pise na greenlightu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?