HCL.HR

Doodle Jump stigao na DS i 3DS

Renato Pedišić 06.11.2013.   •   1 komentara


Svjetski poznati platformer hrvatskih developera Marka i Igora Pusenjaka, s mobilnih platformi skače na Nintendov 3DS i DS u dvije različite inačice.

Doodle Jump, jedna od najpoznatijih, ali i najprodavanijih igara za mobilne platforme, sa mobilnih platformi stigla je na Nintendove prijenosne konzole DS te 3DS. Ta igra hrvatskih developera koji žive na njujorškom Manhattanu, na Nintendove je prijenosne konzole stigla u dvije različite verzije – Doodle Jump Adventures za Nintendo 3DS, odnosnoDoodle Jump Journey za stariju DS konzolu.

U svojoj 3DS verziji, Doodle Jump Adventures uz klasični Endless mode sadrži i Adventure mode s 48 različitih razina, novim power-upovima pa čak i boss borbama, a sve to po cijeni od 30 američkih dolara. Fizičko izdanje igre biti će dostupno u Europi, Amazon UK ga prodaje po 14 britanskih funti. Nintendo DS verzija nazvana Doodle Jump Journey bazira se isključivo na Endless modu s tri tematike: klasičnoj, prašumskoj i svemirskoj koje možete zaigrati po cijeni od 25 dolara.

Ako trenutno želite isprobati Doodle Jump na svojim mobilnim uređajima to možete napraviti besplatno i u Android, i u iOS verziji igre.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?