HCL.HR

Dota izlazi izvan granica igara s anime serijom DOTA: Dragon’s Blood

Stjepan Fikter 17.02.2021.   •   7 komentara   •   Filmovi i serije


Osim The International turnira, druga najveća reklama za Dotu dolazi u potpuno neočekivanom obliku – kao anime serija koja će fokus staviti na Daviona, poznatijeg kao Dragon Knight.

Potpuno neočekivano stigla je najava suradnje za koju bi rijetko tko pogodio kako bi se mogla dogoditi u bližoj budućnosti. Naime, otkriveno je kako Valve i Netflix pripremaju anime seriju DOTA: Dragon’s Blood koju gledamo već od 25. 3., a bit će prikazana kroz osam epizoda.

Serija će se fokusirati na Daviona koji je unutar igre poznatiji kao Dragon Knight. Pojavljivat će se još i princeza Mirana koja je na svojoj tajnoj misiji s time kako ne bi bilo ništa čudno vidjeti i druge heroje koji su dostupni unutar igre. Producentsku palicu drži Ashley Edward Miller koji iza sebe ima X-Men: First Class, Thor i Black Sails.

Miller povodom otkrivanja suradnje kaže: “Obožavateljima će se svidjeti kako smo zamislili DOTA svemir i ispleli epsku, emotivnu te orijentiranu priču koja je namijenjena starijoj publici o nekim od njihovih omiljenih likova. Filmska animacija, gluma i glazba je na visokoj razini i zahvalan sam Valveu na podršci u našim kreativnim ambicijama.” Vrijedi i spomenuti kako je za animacijsku stranu zadužen studio Mir koji je radio The Legend of Korra i Voltron: Legendary Defender.

 

Komentari (7)

  • BozanicJosip

    17.02.2021 - 18:36

    Oh wow baš me zanima kako će ispast, nisam neki fan ovakve animacije, ali ionako je priča najbitnija. Bit će smiješno gledat te likove u nekim ozbiljnim uloga. Btw youtube komentari su zlato

    • ScoobyDooo

      @BozanicJosip, 17.02.2021 - 19:55

      Sad se jos i Lol ceka xD

  • Drunkenstein

    17.02.2021 - 19:18

    Očekiva san ovo, ali ne i to da će bit izrađeno na okultnoj podlozi. Ah, Netflix i Hollywood, nije ni moglo drugačije. Ovo nema ikakve veze sa Davionom, skoro da je Asmodeus iz Diabla. A još na kraju Sauronovo oko, a upravo je svevideće oko glavni motiv sotonizma. No opet očekivano, već neko vrime izvrču Tolkienova djela u svoju korist.

    • rolac69

      @Drunkenstein, 18.02.2021 - 02:19

      Kako Sauronovo oko to je oko od zmaja!

    • Drunkenstein

      @rolac69, 18.02.2021 - 11:31

      Tako se samo doima zbog animacije i ono malo vidljivog kapka. Oduzmi to i ostaje čisto Sauronovo oko.

  • Dick Johnson

    17.02.2021 - 20:39

    Ha, ko bi reko. Prvi put nakon 2011. Vale ulozil pare u promociju Dote, cudno.

  • JCD-Bionicman

    20.02.2021 - 14:30

    Dobro je videti da ne planiraju odustati od dote. Stagnirali su sa dotom vec neko vreme i novi igraci ne dolaze jer igra postaje sve komplikovanija. Mislim da je sada barem 120% teza nego sto je bilo tamo neke 2016. godine ali dobro je, mozda ovo privuce nove igrace.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?