HCL.HR

Neke od najvećih zvijezda esportsa ponovno dolaze u Split

Stjepan Fikter 12.10.2016.   •   5 komentara


Fanovi Dote i esports natjecanja općenito opet će imati priliku početkom iduće godine uživo pratiti neke od najboljih Dota 2 timova u splitskoj Spaladium Areni.

dotapit

One Game Agency, ekipa poznata kao organizatori Dota Pit natjecanja, još jednom će dovesti zvučna imena Dota 2 scene u splitsku Spaladium Arenu. Početkom iduće godine, točnije od 20. do 22.01. osam timova borit će se za titulu pobjednika pete sezone Dota Pita i nagradni fond čija je osnovica 125 tisuća dolara.

Trenutačno su poznata dva tima koja su dobili direktnu pozivnicu za natjecanje, a radi se o ovogodišnjim finalistima The Internationala – pobjednici Wings Gaming i osvajači drugog mjesta, Digital Chaos. Ostalih šest timova će tražiti svoju ulaznicu kroz kvalifikacije. Za CIS regiju one počinju već 15.10., a kroz magiju live streama možete i uživo pratiti tko će se izboriti za poziciju u splitskom finalu.

Također, baš kao i prošle godine, osnovni nagradni fond bit će uvećan kupnjom ulaznica te kutija koje sadrže obleku za heroje u igri. Svi oni koji neće gledati natjecanja s ekrana monitora, svoju ulaznicu za Spaladium arenu moći će kupiti od idućeg tjedna. Trenutačno cijene karata nisu otkrivene, ali vjerujemo kako će se sve moći saznati na vrijeme putem službene stranice.

Označeno sa: , ,

Komentari (5)

  • imagineak

    12.10.2016 - 10:08

    Ponovno ćemo se osramotiti kao i s Counter Pitom u ožujku ove godine.. Da je u Zagrebu, prisustvovalo bi puno više ljudi, a ne 20 djece, prvi red ispunjen i sve ostalo prazno.

    Arrrr juuuuu reeeeaaaeeeaaadiiiiiiiii…

    • T-ReXx

      @imagineak, 12.10.2016 - 14:24

      PUUUTT JOOOR KEEEENNZZ IN DI EEEERRRR…. BRBRBRBRBBRRAVOOOOO

    • Lazy

      @imagineak, 13.10.2016 - 05:44

      Kakva sramota?To je realnost!Kaj brijes, zapravo je jednostavno, posto u zg-u ima “toliko” fanova koji su odrasli i zarađuju za kruh, lagano karta za avion ili bus i pravac Split, setnjica po Splitu, posjet znamenitostima, zezancija pa na kraju turnir, super zar ne, naravno ako volis taj vid zabave i podrzavas comunity.Super izletić ,plus posjetiš predivan hrvatski grad i svi sretni…

    • GANDALF2110

      @Lazy, 14.10.2016 - 11:34

      Slazem se s tobom Lazy, ja sam s jos 3 frenda zaletio se s autom iz Zagreba na ovogosinji Dota Pit. Ali nemoj zaboraviti da je u nedjelju na dan finala se igrala i tekma Hajduk-Dinamo pa smo imali dosta srece posto smo dosli dosta rano ujutro u Spaladium arenu, dok jedni drugi decki iz Zagreba bas i nisu bili takve srece pa je jedan zavrsio u bolnici. Tako da te taj “izletic” moze doci glave.

  • GTA222

    12.10.2016 - 16:42

    Pa normalno da je prazno kad djeca igraju LoL.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?