HCL.HR

Dreams sada ima demo verziju s kolekcijom mini-igara

Zoran Žalac 02.05.2020.   •   3 komentara


Jedna od ponajboljih igara iz prve polovice 2020. godine sada ima svoju demo verziju kao pregled sadržaja kakav se može iskusiti kroz Dreams.

Najkreativnija igra na PlayStation 4 konzoli sada se može zaigrati i besplatno uz demo verziju. Tri mjeseca nakon izlaska Dreams je dobio demo u kojemu je istaknuta selekcija najboljih mini-igara. Dakle, nije ovo demo koji će vam pokazati kako se u Dreamsu prave igre, nego ćete vidjeti kakve se igre mogu napraviti.

Među istaknutim “snovima” su: The Ornithologist’s Private Collection, Ruckus, Cubric, Player Piano Player, Art Therapy i Great Job Human. Ruckus je primjerice igra o uništavanju okoliša s velikim žutim (i slatkim) čudovištem. Art Therapy je pak stealth naslov u kojemu potajno morate razbijati umjetnine u muzeju. Ponuda ovih igara rotirat će se s vremenom pa će se demo verziju isplatiti odigrati više puta.

Osim ovih igara, u demo verziji može se isprobati i 20-ak minuta glavne kampanje Art’s Dream, na kojoj je radila sama ekipa Media Moleculea.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Djk

    02.05.2020 - 15:33

    Jel potreban PS plus za Dreams ?

    • ka de si ba

      @Djk, 02.05.2020 - 16:24

      za demo igre ti ne treba ps plus

  • maniacx

    06.05.2020 - 11:19

    Isprobah…odlična stvar 🙌 definitivno ću kupiti na neloj akciji

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?