HCL.HR

Dreams prikazao sanjivu viziju svog gameplaya

Zoran Žalac 27.10.2015.   •   1 komentara


Nova igra tvoraca LittleBigPlanet serijala premijerno je demonstrirana na Sonyjevoj Paris Games Week konferenciji, a sada nam je donekle jasno što ćemo u toj igri uopće raditi.

Na ovogodišnjem E3 sajmu Media Molecule i Sony najavili su misteriozan naslov zvan Dreams. Dobro, nije bio baš toliko misteriozan koliko je najava bila nedorečena. Spomenuto je da ćemo u igri graditi snove i dijeliti ih s drugima, ali iz priloženih video materijala nismo vidjeli kako su to zamislili tvorci LittleBigPlaneta. Međutim, sada smo i to doznali.

U ovoj PS4 ekskluzivi tako ćemo kontrolirati svijet koristeći vlastitog “impa” kojega ćemo si po volji moći sređivati. S impom manipuliramo okolišem te preuzimamo kontrolu nad drugim likovima. Cilj je, osim poticanja na kreativnost, rješavanje svojevrsnih zagonetki. Kao što ćete vidjeti u demonstraciji, da bi se nešto riješilo morat će se istraživati okoliš, mijenjati likove te eksperimentirati s objektima na dohvatu ruke, odnosno impa.

Međutim, to je samo jedan od scenarija. Unutar same igre moći će se i kreirati različite mini-igre te dijeliti s drugima, tako da ćemo vidjeti i snowboardanje, slaganje puzli, utrkivanje, preživljavanje s horor elementima itd. Doslovno – sve što biste budni proglasili ludim snovima. Dreams za sada nema datum izlaska, no nadamo se da bi mogao biti dovršen do kraja iduće godine.

Komentari (1)

  • ChronoCross

    27.10.2015 - 21:38

    ideja je super, izgleda super i nadam se da će biti super jer bi mogao u ovome uživati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?