HCL.HR

Dreams na proljeće ulazi u early access

Pero Mlinar 21.02.2019.   •   0 komentara


Dreams je krajem prošle godine dobio verziju za isprobavanje, ali da ga se ponovno zaigra neće se trebati čekati na punu verziju.

Možda ste već nešto prosanjali uz Dreams kad je on dobio probnu verziju u dvanaestom mjesecu, ali trajalo je to vrlo kratko, kao zimski dan… Dobro je onda da se nećete dugo čekati na novu priliku da zaigrate igru u kojoj se radi na vlastitim igrama, snimaju filmovi, pjesme i grade skulpture. Negdje na proljeće Dreams ulazi u early access, potvrđeno je.

Neće to biti tipični early access, tvorci naslova ističu. Bit će ta verzija namijenjena onima koji žele kreirati vlastite stvari i isprobati tuđe, u svim oblicima, ali ne i onima koji bi igrali službenu kampanju, koja je i dalje planirana, ali dolazi kasnije. Nje će biti tek u punoj verziji, rečeno je. Set alata za izradu vlastitih umjetnina neće biti ograničen u ranoj verziji. Trebao bi se čak i proširiti s vremenom, kako Dreams bude dobivao nov sadržaj. Sve stvari koje izradite čuvat će vam se, za punu verziju.

Cijena igre u sklopu early accessa bit će 29.99 dolara. Precizan datum izlaska nije još poznat. Kako Sony dosad nije bio tolerantan prema nedovršenim igrama, ostaje vidjeti kako će sve to skupa izgledati.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?