HCL.HR

Driveclub će dobivati svježi sadržaj još barem godinu dana

Juraj Bevandić 23.08.2015.   •   3 komentara


Neki bi rekli da su se Sony i Evolution već iskupili za loš start Drivecluba, ali upravo su najavili da će igru osvježavati novim sadržajima barem još godinu dana.

Driveclub još nije dovršen, ali ovoga puta su to dobre vijesti za vlasnike Sonyjeve ekskluzive. Nakon lošeg stanja igre po izlasku, Sony ju je popravio, dodao hrpu sadržaja te izdao besplatnu PS+ verziju. Sličan će se trend nastaviti kroz idućih godinu dana.

Svakog mjeseca idućih dvanaest mjeseci Driveclub će dobivati značajne dodatke i alate. Igrače će razveseliti stvari poput vlastitih multiplayer lobija, novih razina težine, proširenja photomodea, pametnijih i smislenijih notifikacija, novih staza, eventova i dotjerivanja drift modea.

Kako bi proslavili dobro poslovanje i nagradili vjerne igrače, Sony ovog vikenda dijeli dupli XP svim vlasnicima obje verzije. Još danas stignete pokupiti bonuse vozeći bilo koji od petnaest automobila dostupnih Playstation Plus verziji igre.

Fanovi se još nadaju nekakvom obliku ultimativnog izdanja koje bi dolazilo sa svim DLC-ovima i dodacima za igru, ali sudeći po Sonyjevim planovima na takvo bismo nešto mogli čekati još dugo vremena.

Komentari (3)

  • Red Falcon 2

    23.08.2015 - 19:04

    Igra je fenomenalna. Baš je zarazno natjecat se sa drugim klubovima i igračima. bilo u utrci ili drift challengu, time trialu ili sprintu. Sjajno je za čut da će još dodavati sadržaj godinu dana.

    Ja se trenutno mučim sa onim elitnim levelima. Teško k'o vrag.

  • ck7

    24.08.2015 - 14:07

    Ja sam igru stavio malko sa strane (Witcher i Batman), ali nedavno me opet privukla i sad nikako da pustim iz ruke, još 3/4 trofeja i platina pada 🙂 . Sad je stvarno odlična s više od 100 autiju (season pass) i ovo je odlična vijest…pogotovo ovo o novim stazama,npr Grčka pa da se sa Buggiejima vozimo po prašnjavim cestama 🙂

    • Red Falcon 2

      @ck7, 24.08.2015 - 19:24

      Bilo bi fora da jednu stazu stave u Dalmaciji. Onako, na autocesti na Velebitu s pogledom na more u daljini. Mo'š mislit da će to stavit, al hej, a man can have dreams.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?