HCL.HR

Dućan Carta Magica poklanja vam Fallout: The Board Game!

Zoran Žalac 23.12.2018.   •   HCL objave


Fallout nije imao najsretniju godinu – i sami znate zašto. No, to se odnosi na svijet videoigara. U domeni igara na ploči situacija je ipak bolja, a evo prilike da se i sami uvjerite u to.

Popravite si narušeni dojam o kultnom Falloutu kroz kvalitetnu društvenu igru koju je ranije ove godine lansirao poznati izdavač Fantasy Flight Games. U suradnji s dućanom Carta Magica dijelimo vam jedan primjerak ove igre s kojom svoj stol možete pretvoriti u post-apokaliptičnu zonu. 

Carta Magica je jedini specijalizirani dućan za moderne društvene igre i hobi proizvode u Hrvatskoj. Osnovan je 2011. godine, a danas u ponudi ima široku paletu društvenih igara svjetski poznatih izdavača, niz popularnih trading card igara, te bogatu ponudu za modelare i minijaturiste. Od nedavno se u Zagrebu nalazi na novoj adresi, Frankopanska 20, a online možete pronaći i webshop. Na samo nekoliko koraka od dućana nalazi se i prateća igraonica Carta Magica, koja je besplatna i svakodnevno otvorena s board gaming, card gaming, RPG i sličnim programom!

Za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju potrebno je odgovoriti na ključno pitanje: Na kojoj adresi se nalazi dućan Carta Magica? Odgovore primamo u komentarima ove objave na našoj Facebook stranici

Nagradni natječaj traje do 25. 12. u 12:00 sati, a u njemu mogu sudjelovati samo natjecatelji s adresom u Republici Hrvatskoj.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?