HCL.HR

Dysterra je futuristička korejska vizija skupljanja, gradnje, pucanja i preživljavanja u jednom paketu

Stjepan Fikter 12.03.2021.   •   0 komentara


Ljubitelji preživljavanja što uključuje skupljanje resursa, građenje i napucavanje imat će uskoro prilike zaigrati alfa verziju igre i to besplatno.

Ako ne znate što bi se mogli igrati idući tjedan, a pri tome volite preživljavati, skupljati resurse, graditi utvrde i naravno, napucavati se, imat ćete priliku zaigrati Dysterru. Doduše, riječ je o ograničenom testiranju alfa verzije koje će biti dostupno od 18. 3. do 21. 3., s ciljem kako bi razvojni studio dobio što više povratnih informacija od igrača.

Naime, Dysterra je korejska igra koja će predstaviti svoju viziju kako treba izgledati moderna igra preživljavanja. Tako je jedan od glavnih elementa mineral Terrasite koji se ne može ugasiti kad počne gorjeti, a mi bi upravo to trebali spriječiti. Kako bismo bili uspješni u tom zadatku, morat ćemo se brinuti o hrani, odjeći, oružju te naravno imati i vlastitu kuću, bazu ili što god se sagradi. Developeri najavljuju i šaroliku paletu oružja budući da ćemo imati prilike kreirati vlastito naoružanje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?