HCL.HR

EA predstavio Full Circle, studio koji je zadužen za izradu nove Skate igre

Stjepan Fikter 28.01.2021.   •   0 komentara   •   Industrija videoigara


Fanovi Skate serijala morat će se strpjeti do konkretnijih informacija o novome nastavku, ali barem sada mogu biti malo sigurniji u novu igru jer kreatori serijala također sudjeluju u razvoju.

Nakon prošlogodišnje najave kako je u pripremi novi nastavak iz serijala Skate, EA je sada otkrio i studio koji je zadužen za razvoj te igre. Riječ je o studiju Full Circle kojeg vodi Daniel McCulloch, bivši producent igara iz serijala Forza Motorsport. McCulloch je povodom predstavljanja studija izjavio:

“Fanovi su poželjeli da Skate ponovno postoji i želimo ih uključiti u proces od razvoja do izlaska igre i dalje od toga. Želimo da se osjećaju kao da su dio studija. Mi se želimo zabavljati i stvarati odlične igre koje ljudi žele igrati sa svojim prijateljima. Tražimo još programera koji će nam pomoći u izgradnji uvjerljivih svjetova koje će igrači istraživati.”

Osim njega, studiju su se također pridružili Deran Chung i Cuz Parry koji su kreatori prijašnjih Skate igara pa to ulijeva malo povjerenja kako bi novi nastavak mogao biti vjeran svojim korijenima. Doduše, na predstavljanju nije otkriven niti jedan novi detalj o igri niti kada bi otprilike mogli očekivati nekakav prvi prikaz iste.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?