HCL.HR

EA SPORTS PGA TOUR dobio je službeni prikaz next-gen golfa

Dominik Vadas 12.10.2022.   •   1 komentara


EA SPORTS PGA TOUR dobio je svoj službeni prikaz u kojemu nam je pokazao kako će izgledati golf na konzolama nove generacije.

Ljubitelji golfa konačno bi mogli doći na svoje. Naime, nedavno je objavljen prikaz za Electronic Artsov PGA TOUR, golfersku simulaciju koja bi trebala stići nekad u proljeće 2023. Sudeći po viđenom, izgleda kako će ovo biti najljepša prezentacija ovog bogataškog sporta.

EA se hvali svojom količinom licenci i ističe kako će ovo biti jedina simulacija golfa u kojoj ćemo moći zaigrati na svim glavnim prvenstvima i turnirima. Autentične turnire popratit će i mnoštvo pravih terena te razni licencirani igrači rekreirani Frostbite engineom koji bi trebao donijeti neviđeno golfersko iskustvo. Ovdje valja spomenuti kako je EA raskinuo svoj ugovor s megapopularnim Tigerom Woodsom te je Tiger od sada ekskluzivan u golferskoj simulaciji u režiji 2K Sportsa.

Osim prekrasne grafike i brojnih licenci, EA SPORTS PGA TOUR uvest će takozvane ShotLink i TrackMan Data tehnologije koje omogućuju detaljno praćenje statistika i realističnije rezultate vaših protivnika. Novost je i  LPGA Events, mod u kojemu će igrači morati izvršavati razne zadatke koji će često uključivati rekreiranje udaraca raznih svjetskih golfera i golferica.

EA SPORTS PGA TOUR izlazi na proljeće 2023. godine za PlayStation 5Xbox Series X|S te PC.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Dunjak

    12.10.2022 - 09:18

    Ovo ce se igrati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?