HCL.HR

Serijal The Elder Scrolls napokon će postati kompletan na Steamu

Zoran Žalac 13.04.2022.   •   1 komentara


Iz Bethesde su najavili kako će gašenjem svoje platforme Bethesda.net na Steam dovesti svoje starije igre koje ondje nikad nisu bile dostupne.

U slučaju da ste propustili (oba)vijest o gašenju platforme Bethesda.net, ovoga bi mjeseca Bethesda trebala migrirati svoje korisnike na Steam. I to u suštini ne predstavlja neki veliki izazov, samo je zanimljivo da time neće profitirati samo korisnici Bethesdinog launchera. Naime, Bethesda na Steam mora prebaciti sve svoje igre, uključujući i one koje na Steamu ranije nisu bile dostupne. Što znači da će korisnici Steama uskoro dobiti priliku da nabave igre za koje je ranije bio potreban Bethesda.net launcher.

Konkretno govoreći, na Steamu će se pojaviti dvije stare igre iz serijala The Elder Scrolls – Arena i Daggerfall. Premda se tu radi o arhaičnim naslovima koje većina igrača ne planira igrati, ipak je lijepo znati da će Steam tako postati prva platforma na kojoj je moguće odigrati *skoro sve* igre Elder Scrolls serijala. Kažemo skoro sve jer će biti dostupni svi glavni dijelovi serijala (Morrowind, Oblivion i Skyrim već su na Steamu), uz TES Online. Falit će jedino spin-off igre poput Redguarda Bladesa.

Osim Elder Scrolls igara, na Steamu će od sljedećeg mjeseca osvanuti još jedan starih hit – Wolfenstein: Enemy Territory. 

Komentari (1)

  • Mrky

    14.04.2022 - 14:57

    Todd you’ve done it again.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?