HCL.HR

Electronic Arts se vraća golfu, najavljen je EA Sports PGA Tour

Zoran Žalac 29.03.2021.   •   1 komentara


Najpoznatije natjecanje u golfu imat će čak dvije licencirane igre – jednu s Tigerom Woodsom, drugu bez njega. EA Sports najavio je ovu drugu.

Prije otprilike dva tjedna izdavačka se kuća 2K Games hvalila kako je postigla ekskluzivni dogovor s Tigerom Woodsom, poznatim igračem golfa. Tada su se hvalili činjenicom da će Woods biti dostupan jedino u njihovoj igri, što nikome ništa nije značilo jer jedino oni i rade službeno licenciranu simulaciju golfa prema PGA Tour licenci. Nije kao da će se Tiger Woods pojaviti u Mario Golfu.

Međutim, sada stiže vijest kako ćemo ipak imati dvije konkurentne PGA Tour igre. Osim one u režije 2K Gamesa, još jednu simulaciju golfa napravit će Electronic Arts, odnosno EA Sports. Oni se golfu vraćaju nakon šest godina pauze, odnosno Rory McIlroy PGA Toura.

Igra će se zvati EA Sports PGA Tour i sadržavat će The Players Championship, FedExCup Playoff te druga natjecanja. Licencirani će biti brojni igrači golfa (ali ne i Tiger Woods, baš kao ni Super Mario). Igra će biti bazirana na Frostbite engineu te se radi s fokusom na aktualne PS5 i XSX/S konzole. Još nemamo nikakvih materijala iz same igre, a nije još otkriveno ni kada bi ta simulacija golfa trebala izaći.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Dajsikeks

    29.03.2021 - 17:30

    ali mehanika loot boxeva je već pripremljena

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?