HCL.HR

ESL South East Europe Championship – završeno finale Adriatica u Hearthstoneu, Starcraftu 2 i World of Tanksu

Igor Belan 18.11.2014.   •   0 komentara   •   Esport


Pogledajte tko je prošao u grupnu fazu velikog ESL South East Europe Championshipa u Hearthstoneu, Starcraftu 2 i World of Tanksu.

ESL South East Europe Championship se zahuktava, a mi u Adriatic regiji dobili smo prve kvalificirane timove i igrače koji su si osigurali mjesto u grupnoj fazi natjecanja. Znanje i umijeće dosad su pokazali igrači Hearthstonea, Starcrafta 2 i World of Tanksa, a uskoro se igraju i finalni kupovi za Counter-Strike: Global Offensive i League of Legends. Čim privedemo i ta dva natjecanja kraju objavit ćemo rezultate na HCL-u i ESL-u, no sada je fokus na sljedeće tri igre.

Nakon odigrana 2 kvalifikacijska kupa i ovog finala Adriatic regije u Hearthstoneu, saznali smo koji igrači su osigurali svoje mjesto u grupnoj fazi ESL South East Europe Championshipa. Od ukupno 68 igrača koji su se prijavili za sudjelovanje u kupovima nastupilo ih je 45, a najbolja 2 iz finala Adriatic regije osigurala su prolaz u grupnu fazu ESL South East Europe Championshipa.

Kako bi vidjeli sve mečeve iz finala regije, pogledajte tablicu rezultata. Igrači kvalificirani kroz Adriatic finale su Neanderthal (Hrvatska) i XaNii (Hrvatska)

U grupnu fazu ESL South East Europe Championshipa idu 3 igrača iz Adriatic regije. Kvalifikacijskim kupovima pristupilo je 36 igrača, a detalje mečeva iz finalnog kupa regije pogledajte na tablici rezultata. Igrači kvalificirani kroz Adriatic finale su Beastyqt (Srbija), MiA.CheeseKing (Hrvatska) i Hyoyeon (Malta)

U World of Tanks imali smo ukupno 37 timova u oba kvalifikacijska kupa, a najbolja 3 predstavljat će svoje zemlje u grupnoj fazi. Rezultate finalnog kupa pogledajte na tablici rezultata. Timovi kvalificirani kroz Adriatic finale su Kazna Kru (Srbija), TCM-Gaming Balkan (Srbija) i WERTZ (Hrvatska)

Kao što smo rekli u početku, finalni kupovi još nisu odigrani u Counter-Strike: Global Offensive i League of Legends te ćemo detalje za te igre objaviti kada se kupovi završe.

Obzirom da se u nekim igrama oslobodilo nešto slotova u grupnoj fazi, organizirati će se i posebni kvalifikacijski kupovi u kojima će moći sudjelovati svi timovi i igrači iz cijele jugoistočne Europe. Za sada su otvoreni kupovi u World of Tanks i Starcraft 2: Heart of the Swarm.

Ukoliko niste iskoristili svoju priliku da se kvalificirate kroz kvalifikacijske kupove Adriatic regije, pozivamo vas da više informacija o Last Chance kvalifikacijskom kupu za Starcraft 2 pročitate ovdje, a za World of Tanks ovdje. Na navedenim linkovima možete prijaviti sebe ili svoj tim. U World of Tanks samo pobjednik kupa osvaja mjesto u grupnoj fazi dok u Starcraft 2 ulazak u grupnu fazu mogu osvojiti najbolja 3 igrača.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?