HCL.HR

Euro Truck Simulator 2 dobio podršku za modove i u multiplayeru

Zoran Žalac 23.10.2021.   •   3 komentara


Convoy mod u Euro Truck Simulatoru 2 i američkom mu bratiću od sada podržavaju korisničke modifikacije, uz jedno ograničenje.

Grupno prevoženje tereta u igrama Euro i American Truck Simulator već je neko vrijeme bilo dostupno u neslužbenom obliku. Od ovoga ljeta te igre imaju službeni multiplayer mod zvan Convoy, ali jedna od većih prepreka bila mu je što nije imao podršku za igranje s modifikacijama. Srećom, to je sada ispravljeno.

Euro Truck Simulator 2 i ATS tako su ovoga tjedna ažurirani na verziju 1.42 s kojom je multiplayer proradio u kombinaciji s  modifikacijama/modovima. Postoji samo jedno ograničenje – može se igrati s maksimalno 70 aktivnih modifikacija, ne više od toga. U slučaju da se pokaže da je to premalo, developeri će povećati taj broj u budućim ažuriranjima.

U sklopu ove podrške dodana je opcija da igrač može filtrirati pretragu sesija/servera na kojima se igra s modifikacijama. U slučaju da se želi pridružiti takvoj sesiji i da korisniku fali neka modifikacija, moći će se automatski preuzeti sa Steam Workshopa. U slučaju da te modifikacije nema na Workshopu, korisnik je može pronaći i instalirati izvan igre.

Komentari (3)

  • Pivopija

    23.10.2021 - 16:14

    Cekam Balkan DLC

  • KARAI 2062

    23.10.2021 - 20:10

    Konačno.

  • Timmy20

    25.10.2021 - 07:23

    Kad će opcija da se igra prebaci u simulaciju sa arkade?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?