HCL.HR

Euro Truck Simulator 2 promijenio je izgled u novoj 1.50 verziji

Zoran Žalac 14.05.2024.   •   2 komentara


Lansirana je nova verzija Euro Truck Simulatora 2 s grafičkim poboljšanjima igre, osvježenjem mape i napokon – upozorenjem za napuštanje trake.

UPDATE: Od danas je svim vlasnicima igre Euro Truck Simulator 2 dostupna nova verzija 1.50 u sklopu koje dolaze brojna poboljšanja. Igra sada ima nešto bolju grafiku, a najznačanija je promjena ona u sučelju s novim fontom, ikonama, rasporedom menija i sl.

Demonstraciju svih novosti i promjena u 1.50 verziji možete vidjeti u sljedećem videu:

IZVORNA VIJEST (12. 4. 2024.):

Euro Truck Simulator 2 nije igra koju bismo baš opisali kao live service naslov, ali je igra koju njezin developer “servisira” već duže od desetljeća. Uskoro će dogurati do verzije 1.50, što otprilike znači da je igra tijekom svog vijeka do sada dobila 50-ak značajnih ažuriranja.

Verzija 1.50, koja je ušla u eksperimentalno testiranje, donijet će nekoliko dobrodošlih promjena i poboljšanja. Iako će ETS2 do daljnjega biti baziran na DirectX 11 programskom sučelju, dobit će neka grafička poboljšanja. Uvodi se tako TAA (Temporal Anti-Aliasing) opcija, poboljšat će se sjene u igri, bit će dodani novi čestični efekti, realističniji prikazi dima, a optimizirat će se izračuni kod dinamičnih svjetala.

Sučelje u igri dobit će veliki redizajn. Navigacija menijima bit će brža za korisnike kontrolera i/ili volana, bit će promijenjen font, dodane nove ikone, prečaci i sl. Sveukupno će sučelje tako izgledati preglednije i informativnije na 1440p i 4K rezolucijama ekrana.

U sklopu 1.50 ažuriranja stiže i najavljivani redizajn mape Švicarske, s novim rutama i cestama. Osim toga, promjene dobiva i dio Njemačke pa su četiri grada (Dortmund, Köln, Düsseldorf i Duisburg) redizajnirani iz temelja.

Konačno, bit će uvrštena i jedna nova opcija za vožnju. Bit će tako moguće uključiti upozorenje za napuštanje trake, kao i asistenciju za držanje kamiona unutar vozne trake.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • balkangamer98

    13.04.2024 - 10:18

    ogromna promjena nakon verzija 1.48 i 1.49 pa čak i 1.36 😀

  • Bronson

    14.05.2024 - 22:24

    Verovatno sam ja poludeo ali meni je ugodnije oku 1.49 verzija..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?