HCL.HR

U Euro Truck Simulator 2 stiglo automatsko paljenje svjetala

Zoran Žalac 28.11.2023.   •   3 komentara


Euro Truck Simulator 2 dogurao je do verzije 1.49, koja je donijela neke značajne novosti poput novog sustava trošenja kamiona.

Ne znam za vas, ali ja u Euro Truck Simulatoru 2 ne gasim duga svjetla – i nisam vidio da se AI vozači bune zbog toga. Ipak, ako želite biti korektni kamiondžije, od verzije 1.49 koja je sada dostupna možete koristiti automatizirano uključivanje/isključivanje dugih svjetala. Zapravo, automatizirana mogu biti sva svjetla na kamionu, tako da se ne morate još i o tome brinuti.

Uvjeti za vožnju u ažuriranju verzije 1.49 postaju drugačiji uvođenjem grmljavinskog nevremena. Još jedan značajan novitet su rabljeni kamioni koje sada možete kupovati po nižoj cijeni. Međutim, s rabljenim kamionima dolazi i novi sustav trošenja komponenti. Sada tako postoji mehanička šteta i potrošenost, a svaku komponentu možete popraviti ili ju zamijeniti kako biste izbjegli trajni efekt potrošenosti.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • vragec25cro

    28.11.2023 - 16:03

    Ne bune se,samo blicaju kad su upaljena duga svjetla 🙂

    • Bronson

      @vragec25cro, 28.11.2023 - 20:38

      Jel bese to stvarno ubaceno u igru?

    • vragec25cro

      @Bronson, 28.11.2023 - 21:24

      Da,ima več godinama i u Ets 2 i u American truck.To mi je bila i jedna od najboljih simulacija iz zivota kaj se tiče blicanja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?