HCL.HR

EverQuest Next potvrđen za PS4, PlanetSide 2 stiže u prvoj polovici 2014.

Patrik1717 26.01.2014.   •   1 komentara


Predsjednik Sony Online Entertainmenta na Redditu je potvrdio da EverQuest Next izlazi za PS4, PlanetSide 2 izaći će za tu platformu u prvoj polovici ove godine, a EverQuest Next Landmark će podržavati Oculus Rift.

Predsjednik Sony Online Entertainmenta, John Smedley, potvrdio je tijekom Reddit AMA intervjua kako će EverQuest Next izaći za PlayStation 4, a datum igrinog izlaska trebao bi biti tijekom sljedeće godine. Doznali smo i kako SOE namjerava izdati PS4 verziju PlanetSidea 2 tijekom prve polovice ove godine.

Iako je producent David Georgeson prošle godine izjavio kako je studio fokusiran primarno na PC verziju EverQuest Nexta, Smedley je već u prošlosti više puta sugerirao izlazak igre za PS4. Dodao je kako će studio uzeti u obzir reakcije igrača na EverQuest Next Landmark, koji će vjerojatno podržavati Oculus Rift: “Vjerojatno iz nijednog drugog razloga osim toga što izgleda prilično prokleto cool i programeri vole te stvari.”

Smedley je održao AMA nedugo nakon što je SOE objavio kako planira gašenje svoja četiri MMO-a: Free Realms, Wizardry Online, Vanguard: Saga of Heroes te Star Wars: Clone Wars Adventures.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!