HCL.HR

Donosimo sve bitne i jednu lažnu najavu s EVO-a, najvećeg turnira borilačkih igara održanog u Las Vegasu

Ivan Brekalo 06.08.2019.   •   2 komentara


Prikazan novi Guilty Gear, najavljeni novi season passevi za Tekken 7, Soul Calibur VI i Samurai Shodown. Solid Snake dolazi u Tekken?

Evolution Championship Series završio je u nedjelju, a tijekom trodnevnog turnira padale su brojne najave – kako za potpuno nove tabačine, tako i za DLC i season passeve u aktualnim igrama. Donosimo kratki sažetak i najzanimljivije trailere.

Arc System Works prikazao je nove likove za Dragon Ball FighterZ, te su najavili novu Guilty Gear igru i pokazali trailer.

SNK je pokazao logo za King of Fighters XV i potvrdio da je igra u izradi. Prikazali su i Samurai Shodown trailer s likovima koji uskoro dolaze u prvom season passu te su najavili da će igra iduće godine dobiti i drugi season pass.

Bandai Namco najavio je nove season passeve za Soul Calibur VI i za Tekken 7:

Tijekom Tekken 7 turnira dogodila se i jedna neslana šala koja je uznemirila Tekken i Metal Gear fanove diljem svijeta. Organizatori turnira htjeli su se malo našaliti te su na velikom platnu pustili kratki codec poziv u kojem je legendarni Solid Snake producentu Tekkena prokomentirao razvoj turnira.

Naravno, svi su pretpostavili kako će Solid Snake biti idući gostujući lik u Tekkenu 7. Organizatori EVO-a naknadno su se ispričali i naveli da je riječ o šali te da nisu to odradili u suradnji s Bandai Namcom. Na Twitteru se oglasio i uznemireni David Hayter, glasovni glumac i glas Solid Snakea te je upozorio da domaćini EVO-a nisu imali niti njegovo niti Konamijevo dopuštenje.

Tko zna, možda upravo ova neslana šala motivira uspavani Konami da Snakea ubace u Tekken.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Serpico

    06.08.2019 - 23:40

    Ne znam samo šta ljudi vide u Janembi kad su ga iskukali od ASW-a, ima toliko bitnijih i boljih likova u DB-u koji još nisu u rosteru od tamo neke generične kopije. Što se tiče Metal Geara, čekam kolekciju sa MGS4 ali Konami je još salty.

  • Masterchief

    07.08.2019 - 07:30

    Arc System Works prikazao je nove likove za Dragon Ball Fighter , te su najavili novu Guilty Gear igru i pokazali trailer.

    Imam ispravak za tekst. Nije Dragon Ball Fighter nego Dragon Ball FighterZ.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?