HCL.HR

Evolve, novi FPS od kreatora Left 4 Deada, pokazao gameplay

Stjepan Fikter 12.02.2014.   •   4 komentara


Pogledajte kako u akciji izgleda zanimljiva nova pucačina od kreatora Left 4 Deada u kojoj će četiri igrača morati tražiti i ubiti moćno čudovište s kojim također upravlja čovjek.

‘Happy Hunting’ poželjeli su nam iz 2K Gamesa i Turtle Rock Studiosa s novim trailerom za Evolve, njihov novi multiplayer FPS za PC i next-gen konzole PS4 i XONE u kojemu će se četiri igrača udružiti u bobi protiv moćnog čudovišta s kojim će upravljati peti igrač. Iako se čini da je sastavljen od in-engine kadrova, taj trailer neće vam pokazati pravi gameplay već je tu da vam na jedan filmski način pokaže kakvu akciju možete očekivati.

Svaki lovac na čudovište imat će svoju ulogu u lovu definiranu izabranom klasom. Tu su Assault, Trapper, Medic i Support klase, a svaka će imati i jetpack. Developeri najavljuju i više različitih čudovišta, dok se u ispod priloženom video intervjuu može vidjeti Goliath te njegove sposobnosti poput riganja vatre, bacanja kamenja te snažnog skok-udarca.

Cilj igre za lovce je eliminirati čudovište, dok čudovište ima dva cilja – ubiti lovce ili uništiti zadani objektiv na mapi. To je asimetrično kooperativno iskustvo, a lovci će u početku biti nešto jači nego njihov monstruozni protivnik koji mora evoluirati da ojača do razine na kojoj ih može poraziti. Više detalja o divljem životu unutar jedne mape Evolvea, klasama i drugim detaljima možete saznati gledajući priloženi video koji pokazuje i snimke gameplaya.

Lov na čudovište trebao bi početi ove jeseni na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Komentari (4)

  • Apocalypse4987

    12.02.2014 - 12:27

    prvo sam mislija da će bit na shemu natural selectiona, to je bija zabavan mod, al i ono nije loše. PS bolja je originalna verzija mothera, od danziga 🙂

  • tarciiiiii

    12.02.2014 - 14:23

    ovo je stvarno extra moram je imati ali zasto sve mora biti 4-5 mjeseci daleko

  • goldfinger

    12.02.2014 - 19:27

    Maštovito,nema šta….(-)

  • Corvodin

    @Tihomir Salar, 12.02.2014 - 15:23

    Da se izgradi hype. I da je igra već gotova. opet bi se čekalo nekoliko mjeseci.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?