HCL.HR

Evolveov besplatni dodatak ubacuje arene

Gregor Stojev 27.05.2015.   •   0 komentara


Novi update za asimetričnu online pucačinu razveselit će sve koji su se bunili da mečevi brzo dosade jer sadrže previše ispraznog trčkaranja.

Turtle Rock Studios, zaslužan za asimetričnu online pucačinu Evolve, jučer je otkrio novi besplatni update koji će igri dodati arene.

Jedna od Evolveovih čestih kritika bila je da se partije znaju razvući te ubrzo dosade jer umjesto napete akcije, igrači većinu vremena provode trčeći. Ukoliko vam je samo do okršaja, novi update mogao bi vas razveseliti. U novim arenama igrači se odmah stvaraju blizu jedan drugog i nema previše bježanja niti trčkaranja po praznim prostorima. Svaka od 14 postojećih mapa sadržavat će 5 arena koje se nalaze na unaprijed određenim lokacijama.

Većina pravila igre ostaju ista, no pobjeda se zaslužuje nakon tri dobivene, a svaka runda biti će u drugoj, nasumično izabranoj areni. Svi igrači počet će s jednim perkom, a zvijer počinje u drugom stadiju sa 50 posto štita. Ostale životinje također će biti nazočne u areni te će tako zvijer biti u mogućnosti napredovati do trećega stadija.

Provjerite prezentaciju kako će to izgledati u akciji:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!