HCL.HR

Assassin’s Creed: Ezio Collection stiže na Nintendo Switch

Zoran Žalac 13.01.2022.   •   5 komentara


Ponuda Assassin’s Creed igara za Nintendovu konzolu širi se s tri hvaljena naslova. Na Switch stiže šarmantni Ezio Collection.

Nintendove su konzole pomalo čudna mjesta za igranje Assassin’s Creeda. Prvi Assassin’s Creed na Nintendo Wii U konzoli bio je treći dio serijala, a prvi Assassin’s Creed naslovi na Switchu bili su četvrti dio i spin-off Rogue. Nije da je užasno bitno igrati AC igre kronološki, ali sada djeluje čudno da se Ubisoft vraća u prošlost te izbacuje stare Assassin’s Creed igre na Switch.

Kad kažemo stare, mislimo na Assassin’s Creed 2, Brotherhood i Revelations, koji će kao The Ezio Collection na Switch doći 17. 2. ove godine. Korisnicima Switcha obećano je optimizirano sučelje (ne znamo što to znači) te podrška za kontrole dodirom (valjda će dobro doći u inventoryju i menijima).

Kako to obično biva na Switchu, neće sve igre biti dostupne na kartici. Samo će Assassin’s Creed 2 biti dostupan za instaliranje odmah “iz kutije”, dok će se Brotherhood i Revelations morati skinuti s interneta (to je otprilike 35 gigabajta). Osim tih igara, u paketu dolaze i dva kraća filma o Eziu Auditoreu – AC Lineage i AC Embers… što i nije neki poklon jer iste te filmove možete odgledati besplatno na YouTubeu.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • Gebro_gaming891

    13.01.2022 - 11:03

    Super za Switch usere. Ezio trilogija i naravno Black Flag su najbolje igre iz franšize.

    • mamojebac

      @Gebro_gaming891, 13.01.2022 - 11:54

      Ja imam assasins creed Rebel Collection koja se zbog optimizacije nije bas proslavila. Iako sam ju platio nekih 15tak eura, bolje da sam ih dao nekome nego na ovo potrošio. Tako da ne bi niti ovo nikome preporučio. Bolje zaobići.

    • Zoran Žalac

      @mamojebac, 13.01.2022 - 12:32

      Da, nažalost Ubisoftovih filmskih 24 fps-a…

  • SanKa

    13.01.2022 - 11:52

    auuu.. kakva blagodat za switch usere. AC II mi je valjda najdraza igra svih vremena, nastavci su isto odlicni iz ezio collectiona. i kako je rekao kolega komentator, black flag je isto top

  • Motor City Bengals

    13.01.2022 - 16:00

    Davno odigrano i prozvakano. Odigrao sam serijala i s Origins ga zakljucio zauvijek.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?