HCL.HR

Falcon Age naučit će nas kako loviti robote uz pomoć sokola

Stjepan Fikter 22.08.2018.   •   0 komentara


Novo najavljena PS VR avantura vodi nas na planet gdje je izvršena invazija robota, a mi ćemo pomoću prijateljskog sokola loviti, skupljati resurse i boriti se protiv metalnih kolonizatora.

Falcon Age

Igre za PlayStation VR nisu u centru pozornosti na Gamescomu, ali to ne znači da ih ondje nema. Naime, predstavljen je novi VR naslov Falcon Age koji će nas podučiti izgubljenoj umjetnosti lova pomoću sokola. Pomalo neobična premisa postavlja dobru podlogu za avanturu iz prvoga lica u virtualnoj stvarnosti koju ćemo zaigrati iduće godine.

Naime, igra će nas staviti u ulogu Are koja je završila u zatvoru gdje se sprijatelji s mladim sokolom te nakon bijega iz ćelije upušta u avanturu kako bi pomogla otporu protiv robota kolonizatora. Tijekom te avanture učit ćemo loviti, skupljati resurse i boriti se za vraćanje kulturnog naslijeđa u izgubljenoj umjetnosti lova sa soklom.

Iako je Falcon Age rađen ponajprije za VR okruženje koristeći Move kontrolere ili DualShok 4, igra će se moći doživjeti i bez te periferije, tj. bit će vam dovoljan i običan kontroler. Razvojni studio kaže kako žele igračima dati mogućnost odabira u doživljavanju iskustva istraživanja unikatnog svijeta Falcon Agea.

Suradnja sa sokolom moći će se doživjeti već idući tjedan na PAX sajmu, a tada ćemo dobiti i pravi gameplay trailer.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?