HCL.HR

Fallout 3 konačno je raskinuo brak s Games For Windows Live

Zoran Žalac prije 1 tjedan   •   5 komentara


PC verzija Fallouta 3 ažurirana je 13 godina kasnije kako bi se iz nje uklonio parazit zvan Games For Windows Live.

Davno preminula platforma zvana Games for Windows Live u nekim PC igrama i dan danas predstavlja užasan smor. Prije godinu-dvije preko Origina sam instalirao Bulletstorm da bi me pri pokretanju igre dočekala prijava na nesretni GfW, a kako je sve ugašeno ne možeš se registrirati ako već nemaš račun, pa samim time moraš tražiti zaobilazne načine kako da uopće uđeš u igru.

Slična stvar vrijedila je i za Fallout 3 – moralo se preuzimati modifikacije koje uklanjanju prijavu na Games for Windows Live. Srećom, u Bethesdi su konačno obavili posao pa su novim ažuriranjem potpuno uklonili GfW Live iz te igre.

U slučaju da trenutno imate instaliran Fallout 3 GOTY preko Steama, morat ćete ga deinstalirati i ponovno preuzeti kako biste se konačno riješili Games for Windows Livea. A ako igru nemate instalirano, već u sljedećem preuzimanju nećete imati posla s propalom Microsoftovom platformom.

Fallout 3 zadnja je u nizu značajnih igara koje su uklonile omraženi GfW. Prošle godine to je bilo napravljeno za GTA 4, a prije toga smeća su se riješile igre iz serijala BioShock, Batman Arkham, Resident Evil i druge.

Komentari (5)

  • 06MadMax12

    13.10.2021 - 13:24

    odlično, ali meni još uvijek za Resident Evil 5 traži GFWL 🙁

    • djosic85

      @06MadMax12, 13.10.2021 - 13:43

      Šta će ti resident 5, to je dovoljno preć jednom i nikad više

    • 06MadMax12

      @djosic85, 13.10.2021 - 14:50

      ma to da mogu co-op odigrati sa frendom

    • Agent

      @06MadMax12, 13.10.2021 - 15:25

      Jesi reinstalirao igru?

    • Darac83

      @06MadMax12, 13.10.2021 - 16:52

      Meni je za Batmana pomogla neka fora sa promjenom godine na kalendaru Windowsa…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?