HCL.HR

Fallout 76 možda bude imao stress test na svim platformama

Zoran Žalac 16.10.2018.   •   0 komentara


Fallout 76 moći će se zaigrati i prije izlaska na Xbox One konzoli, ali šanse su da će zadnje testiranje biti dostupno i na drugim platformama.

Fallout 76 uskoro će biti dostupan u sklopu B.E.T.A. testa, prvo na Xbox One konzoli 23. 10., a zatim i na PC-u te PlayStationu 4 od 30. 10. Doduše, to će testiranje biti omogućeno samo onima koji su igru već naručili.

U slučaju da vam gore navedeni datumi ne odgovaraju, a igru biste definitivno htjeli zaigrati ranije, postoji šansa da će se prethodno tom testiranju održati i takozvani “stress test“. Isti je već odrađen na Xboxu prošlog tjedna i trajao je svega četiri sata, a iako još nije potvrđen za PC i PS4, izgledno je da će se održati i ondje.

Nažalost, uvjeti za upad u “stress test” još su rigorozniji nego za standardnu betu pa vam ni preorder igre ne osigurava pristup nego se korisnike bira nasumično.

Ipak, nemojte gubiti nadu jer je gotovo sigurno da će Fallout 76 jednoga dana biti besplatan za isprobavanje – samo vjerojatno ne prije izlaska. Bethesda je među onim studijima koji često nude vikende besplatnog igranja za svoje naslove tako da Fallout 76 neće biti iznimka – jednoga dana.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?