HCL.HR

Fallout London ipak neće imati “zombi kraljicu”

Zoran Žalac 20.10.2022.   •   1 komentara


Developeri ambiciozne modifikacije Fallout London odlučili su da u svoju igru ipak neće uvrstiti zombificirane članove britanske kraljevske obitelji.

Bivša britanska kraljica Elizabeta II. nekako je uspjela zaobići svijet videoigara, a u njemu se neće pojaviti ni posmrtno. Naime, kraljica se trebala pojaviti u velikoj modifikaciji Fallouta 4, zvanoj Fallout London – i pojavila bi se da je doživjela lansiranje tog moda 2023. godine. Međutim, developeri su ranije imali plan da ghoul/zombi verziju kraljice neće uvrstiti u Fallout London ako ona u međuvremenu premine, što se prošlog mjeseca i dogodilo.

Kako prenosi PC Gamer, u igri se neće pojaviti ni trenutni kralj Charles III., iako su postojali planovi da i njega vidimo u britanskoj postapokalipsi, također u zombificiranom izdanju.

Baš kao što sam naziv sugerira, Fallout London odvijat će se na britanskom tlu te će biti malo drugačiji Fallout s većim fokusom na hladna oružja i istraživanje. Mod će biti dostupan za PC verziju Fallouta 4, nekad tijekom 2023. godine.

 

Komentari (1)

  • tuvvok1701

    20.10.2022 - 10:50

    Šteta, sad bi imalo smisla za Elizabetu😁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?