HCL.HR

Fallout dobiva (još jednu) table-top igru ove godine

Bruno Barkić 09.08.2017.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Prije nekoliko mjeseci Modiphius je najavio Fallout: Wasteland Warefare, a danas nam Fantasy Flight Games predstavlja drugi Fallout naslov kojeg ćemo igrati van digitalne forme.

zx02_layout

Tvrtka Fantasy Flight Games poznata je po svojim table top igrama Star Wars i Game of Thrones tematike, a sada u suradnji sa Bethesdom pripremaju igru Fallout: The Bord Game koja bi trebala pokrivati zadnja dva dijela Fallout serijala.

Uz nekoliko scenarija i modularnu ploču i pregršt misija, igra će nam ponuditi brojne sate nezaboravnog iskustva uz lutanje poznatim bespućima. Legendarni SPECIAL sistem po kojem ćete raspoređivati teško zarađene XP-eve će i ovdje biti prisutan, doduše u nešto pojednostavljenoj varijanti. Borba i ostali konflikti rješavat će se pomoću kocki u koje je integriran V.A.T.S. sustav, još jedna bitna značajka Fallouta.

No, glavna karakteristika igre će biti odluke koje igrači donose , i utjecaj istih da daljnji tijek radnje. Te iste odluke prilikom rješavanju questova i susreta će graditi zajednički špil karata. Što bi značilo da igranje istog scenarija nekoliko puta za redom garantira potpuno drugačiji tijek radnji.

Fantasy Flightu ovo nije prvi put da radi društvenu igru po nekoj video igri (Doom, XCOM, Starcraft…) tako da ne sumnjamo u to da ćemo krajem godine dobiti kvalitetnu igru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?