HCL.HR

Family Guy dobiva karting igru po uzoru na Mario kart

Zoran Žalac 04.05.2022.   •   2 komentara


Kartin igre ponovno su popularne – možda nema novog Mario Karta, ali nakon Disneyjevih utrka stiže i Warped Kart Racers koji okuplja nekoliko animiranih franšiza kao što su Family Guy i American Dad.

Dok Nintendo reciklira stare staze za stari Mario Kart 8, na tržištu se pojavljuju nove karting igre. Za PC i konzole stiže Disney Speedstorm, a za mobilne platforme sada je najavljen Warped Kart Racers. Bit će to Apple Arcade igra u kojoj će se utrkivati likovi iz poznatih TV serija Family Guy, American Dad, King of the Hill i Solar Opposites.

Igra će imati ukupno 20 likova i 16 staza. Obećana nam je sadržajna single-player kampanja te podrška za online multiplayer u kojemu će se utrkivati do osmero igrača. Kao i neki drugi karting naslovi, Warped Kart Racers imat će svoju live-service komponentu s dnevnim izazovima čije rješavanje donosi kozmetičke dodatke za likove i njihova vozila.

Premda se za sada radi o igri rađenoj za mobilnu platformu, Warped Kart Racers imat će podršku za kontrolere, a vizualnim stilom izgleda prilično šarmantno, odnosno autentično duhu crtanih filmova. Ne bismo se stoga čudili da ubrzo završi i na konzolama i PC-ju, kako to često biva s brojnim drugim Apple Arcade naslovima.

Komentari (2)

  • kontra33

    04.05.2022 - 12:45

    Zar će stvarno napraviti Family Guy igru i neće ubaciti Quagmire-a?

    • Agent

      @kontra33, 04.05.2022 - 14:54

      Možda im on dođe s nekim dlc-om.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?