HCL.HR

Fanovi su zahtijevali veće grudi u Dead or Alive 5

Renato Pedišić 28.09.2012.   •   6 komentara


Team Ninja bio je pritisnut s obje strane zahtjevima da promijeni veličinu ženskih grudi u igri, a jesu li popustili konzervativnim direktorima ili fanovima, procijenite sami.

Dead or Alive cure dospjele su na našu ljestvicu TOP 7 seks simbola u igrama i to, moramo priznati, jedino zbog zapremine njihovog prsnog koša. Upravo smanjenje volumena tog zaštitnog znaka Dead or Alive serijala uzrokovalo je puno negodovanja od strane fanova kojima su prirodne grudi mrske, a one gigantske vrlo seksi. U jednom od prijašnjih intervjua s novinarima Yosuke Hayashi, šef Team Ninje, izjavio je kako su se htjeli fokusirati na “prave žene koje nas okružuju” pri izradi likova za svoju igru, a upravo je to ono što fanovi nisu željeli, a što su poslodavci zahtijevali.

Sav taj pritisak objasnio je Yohei Shimbori, direktor razvoja Dead or Alivea 5: “Dobivali smo opaske od prekomorskih ureda da smanjimo seksualnost i seksipil igre te likova. S druge strane fanovi su nakon igranja ranog demo izdanja zahtijevali čak i veće grudi! Govorili su: ‘Želimo veće grudi, napravite još takvih likova.'”

Što mislite kome je Team Ninja na kraju popustio? Odgovor na to pitanje možete iz prve ruke provjeriti već danas budući da je od danas Dead or Alive 5 službeno dostupan u Europi.

Komentari (6)

  • picipolivadi

    28.09.2012 - 14:49

    Kako god ova prva slika izgleda primamljivo:).

  • teocamber99

    28.09.2012 - 16:28

    da 😀

  • haha.xd

    28.09.2012 - 19:03

    fanovi su napaljene budale koji vjerojatno rade one stvari na žensku u igri ,koji kurac kaj puca iz sise ili kaj je to tak važno . Vjerojatno nisu mogli vece jer nebi mogla trcati nego bi morala hodati i pridržavati si grudi…salim s..:DDDDDDDDDDDDDDDD

    • Stormrage

      @haha.xd, 28.09.2012 - 20:57

      vjerojatno bi ženski likovi imali problema s clippingom xD

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    28.09.2012 - 21:16

    STO NE ZENKA!!! 😀

  • ZgodanElegantanŠarmantan

    29.09.2012 - 19:07

    Koji bolesnici… šta će, drkat na likove iz igre?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?