HCL.HR

FIFA 14 prikazuje unaprijeđenu igru u zraku

ToxarE 08.11.2013.   •   0 komentara


Prelaskom na novi pokretač FIFA se neće proljepšati samo grafički već ćemo vidjeti i neke prijeko potrebne novitete u gameplayu. Prvi među njima svakako je napredniji sustav igre u zraku.

U EA Sportsu novu Fifu za Xbox One te PlayStation 4 konzole opisuju kao najveći skok u napretku čitavog serijala. S obzirom da još uvijek nismo isprobali igru, ne možemo sa sigurnošću reći jesu li te izjave samo dio marketinške strategije. Međutim, činjenica je da se FIFA 14 na sljedećoj generaciji konzola neće samo proljepšati u grafičkom smislu već ju očekuju i neki noviteti u gameplayu. Naravno, 3D publika i mnoštvo novih i raznovrsnijih animacija i dalje su dobrodošle stvari, ali unaprijeđeniji AI te novi sustav igre u zraku svakako su glavne značajke next-gen verzije.

Spomenuta igra u zraku, odnosno nadmetanje igrača da bi došli do lopte u zraku, posebno je zanimljiva zbog činjenice da će FIFA 14 po prvi put omogućiti da se za loptu u zraku natječe više od dvojice igrača. Nadalje, igrač će uz mnogo veću slobodu moći odabrati brzinu udarca glavom te kut, odnosno smjer udarca. Kako to izgleda na djelu, provjerite u sljedećem videu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?