HCL.HR

FIFA 14 za Vitu je ažuriranje po cijeni nove igre

nebel 24.08.2013.   •   4 komentara


FIFA 14 za PlayStation Vitu u suštini će biti identična igra kao i prošlogodišnja, pa i ona prije nje, sadržavat će samo ažurirane momčadi i dresove, a prodavat će se po istoj cijeni.

Igre iz FIFA serijala među najskupljim su naslovima za PS Vitu, a prošlogodišnja praksa Electronic Artsa mnoge je upoznala s licemjerjem vezanim uz tu verziju popularne nogometne simulacije. Naime, prošlogodišnja Fifa na Viti nije sadržavala nikakve novitete u odnosu na sedam mjeseci raniju verziju nego je bila obično ažuriranje timova i dresova za novu sezonu. Kako to EA Sports nikada nije otkrio igračima, mnogi su nasjeli, a ta je praksa izazvala bijes kupaca.

Ove godine očekuje nas isti scenarij, uz razliku da je EA Sports otvoreno priznao kako će FIFA 14 biti identična 13-ici uz izmjene u momčadima i dodatkom novih dresova. I dok je prošle godine to donekle mogao opravdati malen vremenski razmak od sedam mjeseci između dvije igre, sada to više nije slučaj. Štoviše, za PS Vita verziju zadužen je zaseban tim pa se EA Canada ne može pravdati da na verziji za Sonyjevu prijenosnu konzolu ne stignu raditi. No umjesto svega toga, pomalo podrugljivo svim korisnicima PS Vite Electronic Arts poručuje sljedeće:

„FIFA 14 na PS Viti sadrži sve odlične modove i opcije uključene u prošlogodišnjem proizvodu, ali s ažuriranim dresovima i postavama momčadi za novu nogometnu sezonu.“

Cijena ažuriranja? – Ako se FIFA 13 na PS Storeu trenutno prodaje po 360 kuna, ne očekujte ništa ispod toga.

Komentari (4)

  • PavleC

    24.08.2013 - 12:22

    Isti slucaj je i za PC i "stare" konzole.

    • kiki1984

      @PavleC, 24.08.2013 - 13:19

      nije,gledao sam gameplay sa gamescoma na xboxu 360,ima poboljšanja u odnosu na 13-icu,dodatno je ispolirana..ali ovo za vitu je sramota!

    • haha.xd

      @PavleC, 25.08.2013 - 21:51

      Da , neznam na koje konzole mislis jer za 360/PS3 ce sigurno bit jos nekih novosti u iduce godinu dvije i tad ce stati , prijasnje Ps2/Xbox znaci prodaju istu igru svake godine samo prebace igrace u klubove i to je to a kosta svake godine isto iako neznam da li iko jos kupuje igre za ps2 , a za pc se nebi slozio jer na pcu izgleda kao na konzolama ako ne i bolje….:D

  • vojnovic4

    25.08.2013 - 13:04

    Koja sramota jadnji ljudi koji necu bit informirani kupit cu istu igru ako imaju neku od prijasnjih

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?